Be Lenka Diva

Be Lenka logo Be Lenka
04.01.2024
Be Lenka Diva

Kabát, oversize sveter, mäkučký šál, jesenná atmosféra, padajúce lístie, pumpkin spice latte v ruke. Táto predstava stála pri zrode dizajnu modelu Be Lenka Diva. Nízke kožené čižmy dostupné v dvoch farebných prevedeniach All black a Dark brown, si získajú srdce každej modernej ženy, ktorá práve toto obdobie v roku má najradšej a s radosťou si užíva všetko, čo jej jeseň ponúka. Model Be Lenka Diva hravo skombinujete a jednoducho nazujete, o čo sa postará praktický zips na vnútornej strane topánky.

Obsah článku

Pre koho sú určené?

Model Diva by nemal chýbať v šatníku žiadnej modernej mestskej ženy, ktorá si potrpí na minimalistický štýl ale verí vo výpovednú silu detailov. A práve tie model Diva ponúka v podobe prešitej kože v oblasti členku, efektnej pracky so zlatou sponou a jemného kovového loga Be Lenka. Model Diva je navrhnutý tak, aby v sebe snúbil štýl modernej obuvi a pohodlie, ktoré vie nohám poskytnúť iba barefoot, a zároveň nohy chránil pred nepriaznivým prechodným počasím. Vďaka minimalistickému dizajnu sa skvele hodia či už ku kabátu alebo svetru či bunde. Každému outfitu dajú estetickú bodku a vynesú ho o level vyššie.

Z čoho sú vyrobené?

Zvršok topánky je vyrobený z vysoko kvalitnej hladkej kože, ktorá je vhodná aj do nepriaznivého počasia. Pravidelnou impregnáciou sa zabezpečí vodoodpudivosť kože, väčšia odolnosť voči špine a navyše sa predĺži životnosť topánky. Flísová stielka udrží nohu pekne v teple, aj keď babie leto vystrieda sychravá fáza jesene. Podošva ErgoGrip ponúka 3 mm hrúbku a 4 mm dezén a nezľakne sa ani nástrah chladnejšieho počasia.




Barefoot topánky
Diva - All Black

skladom 5 veľkostí
159 €
8 veľkostí

Barefoot topánky
Diva - Dark Brown

skladom všetky veľkosti
159 €
8 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

Podošva ErgoGrip, ktorou sú vybavené barefoot čižmičky Be Lenka Diva, ponúka fantastickú stabilitu a výbornú tepelnú izoláciu, preto je model vhodný aj do nie úplne ideálneho počasia. Skvelý grip si poradí s rôznymi výzvami počasia a hravo zvládne každodenné povinnosti. Flísová podšívka zas udrží nohy v teple, aj keď začnú teploty klesať. Menej zimomravé povahy si s flísovým zateplením vystačia aj v zime. Kožený zvršok s pravidelnou starostlivosťou v podobe impregnácie zas zaistí, že nohy ostanú pekne v suchu.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu