Be Lenka York

Be Lenka logo Be Lenka
13.02.2024
Be Lenka York

Hľadáte spoľahlivého spoločníka do práce i do prírody, ktorého nerozhodia ani náročné skúšky vrtošivého zimného počasia? Be Lenka York je v tom prípade to, čo hľadáte. Unikátny dizajn, premyslená kombinácia farieb, prémiová nubuk koža, hydrofóbna úprava, membrána a sofistikovaný systém viazania pre lepšiu manipuláciu, to všetko v sebe nesie originálny počin z dielne Be Lenka.

Obsah článku


Pre koho sú určené?

Be Lenka York sú určené pre sebavedomých mladých ľudí, ktorí odmietajú robiť kompromisy medzi pohodlím a štýlom a hľadajú unikátnosť a univerzálnosť v jednom. Be Lenka York sú spoľahlivé topánky z najnovšej kolekcie jeseň/zima a okrem toho, že dokonale zahrejú aj v treskúcich mrazoch a poskytnú nohám ten nefalšovaný barefoot zážitok pri chôdzi, navyše bez námahy hravo doplnia a podčiarknu každý outfit. Be Lenka York sú ideálnou voľbou pre každého, komu fádnosť a nuda nič nehovorí. Sofistikované farebné kombinácie sú navrhnuté tak, aby neprekričali ale vyzdvihli váš štýl. Pomocný háčik na šnúrky zjednoduší a zrýchli obúvanie a vám tak nebude nič brániť v pohodlí, teple a štýlovo vykročiť do zimných ulíc. 

Z čoho sú vyrobené?

Be Lenka York sú vyrobené z nubuk kože a ošetrené hydrofóbnou úpravou. Pri pravidelnej impregnácii udržia vaše nohy v suchu počas celej zimy. Medzi zvrškom topánky a podšívkou  sa nachádza membrána. Zateplenie Merino vlnou ponúka nadštandardné pohodlie a udrží nohy v teple aj keď udrú mrazy. Podošva DeepGrip vďaka hlbšiemu dezénu nielenže fantasticky tepelne izoluje, ale ponúka aj neochvejnú istotu a stabilitu kroku po snehu i na ľade. Vyberateľná stielka vyrobená v kombinácii alu fólia-latex-Merino pôsobí ako perinka, izoluje a príjemne hreje.

Barefoot topánky Be Lenka York - All Black Barefoot topánky Be Lenka York - All Black
  • Vysoko vodoodpudivé

Barefoot topánky
York - All Black

skladom 6 veľkostí
189 €
12 veľkostí
Barefoot topánky Be Lenka York - Navy, Brown & Beige Barefoot topánky Be Lenka York - Navy, Brown & Beige
  • Vysoko vodoodpudivé

Barefoot topánky
York - Navy, Brown & Beige

skladom 9 veľkostí
189 €
12 veľkostí
Barefoot topánky Be Lenka York - Brown & Navy Barefoot topánky Be Lenka York - Brown & Navy
  • Vysoko vodoodpudivé

Barefoot topánky
York - Brown & Navy

skladom 10 veľkostí
189 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

Be Lenka York sú ideálnym spoločníkom do chladného počasia. Hydrofóbna úprava, voododpudivá membrána a Merino sa postarajú o to, aby nohy ostali v suchu a teple aj počas toho najnepriaznivejšieho počasia. Pravidelná impregnácia zabezpečí vodoodpudivosť, jednoduchšie čistenie aj predĺženie životnosti topánky. V troch príjemných farebných kombináciách sa Be Lenka York jednoducho nakombinujú či už ku kabátu do práce alebo zimnej bunde do prírody. Podrážka DeepGrip sa nezľakne ľadu, snehu ani dažďa.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu