Be Lenka Atlas

Be Lenka logo Be Lenka
06.12.2023
Be Lenka Atlas

Šnurovacie členkové barefoot topánky Be Lenka Atlas sú ako stvorené do premenlivého jesenného a jarného počasia. Minimalistický jednofarebný unisex dizajn robí z modelu Atlas univerzálny doplnok ženského i mužského šatníka, bez ohľadu na štýl a preferencie obliekania. Ak si túto jeseň zadovážiť iba jeden originálny udržateľný kúsok, tak by ním mal byť práve model Atlas. Jeho všestranné využitie hravo zastúpi celý zástup topánok rôznych štýlov. K rifliam, k sukni, do práce, do mesta i na prechádzky do prírody. Nie je nič, čo by Be Lenka Atlas nezvládli.

Obsah článku


Pre koho sú určené?

Be Lenka Atlas je ideálnou voľbou pre každého, kto preferuje minimalistický a univerzálny štýl. Jeden model nositeľný na sto spôsobov. A tým práve Be Lenka Atlas je. Dostupný v piatich farebných prevedeniach poteší milovníkov hnedej aj čiernej klasiky, no i tých, ktorí chcú nechať topánky vyniknúť a volia výraznejšie farby ako je biela alebo modrá. Rovnako je model dostupný v dvoch typoch kože, nubuk a nappa. Každý si preto nájde to, čo mu sadne najlepšie. Praktický zips na vnútornej strane ocení každý, nielen ten, komu sa nechce šnurovať šnúrky.



Z čoho sú vyrobené?

Be Lenka Atlas sú vyrábané v piatich farebných prevedeniach, v dvoch typoch kože. Hnedá matná a čierna matná sú vyrobené z nubuk brúsenej kože a lesklá biela, čierna a modrá z nappa kože. Koža disponuje skvelými vodoodpudivými vlastnosťami, ktoré podporíme správnou starostlivosťou a budeme ich pravidelne impregnovať prostriedkom vhodným na daný typ kože. Zateplenie flísom ponúka ideálnu tepelnú izoláciu na jesenné obdobie i do miernejšej zimy. V Be Lenka Atlas budú vaše nohy v pohodlí, suchu a teple každý deň, celý deň. Podošva UniGrip je ako stvorená na celodenné nosenie bez pocitu unavených nôh. Stielka je vyberateľná a skladá sa z PU recyklátu a flísu.




Barefoot topánky
Atlas - Matt Black

skladom 10 veľkostí
159 €
12 veľkostí

Barefoot topánky
Atlas - Cream

skladom všetky veľkosti
159 €
8 veľkostí

Barefoot topánky
Atlas - All Black

skladom 5 veľkostí
159 €
12 veľkostí

Barefoot topánky
Atlas - Chocolate

skladom 8 veľkostí
159 €
12 veľkostí

Barefoot topánky
Atlas - Navy Blue

skladom všetky veľkosti
159 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

Dokonalá kombinácia kože a flísového zateplenia, robí z modelu Atlas neoceniteľného spoločníka do prechodného obdobia a miernejšej zimy. Podošva UniGrip ponúka skvelý pomer flexibility a priľnavosti pre pohodlný a bezpečný krok. Táto exkluzívna podošva bola dizajnovaná so spokojnosťou zákazníka na srdci. Ideálny grip pripravený zvládnuť aj nástrahy zimy v meste.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu