Športové barefoot tenisky Be Lenka Swift

Be Lenka logo Be Lenka
17.04.2024
Športové barefoot tenisky Be Lenka Swift

Ďalšou novinkou v kolekcii Jar/Leto 24 je športový model barefoot tenisiek Be Lenka Swift. Jedinečný model kombinujúci syntetický materiál a pleteninu je určený pre všetkých, ktorí hľadajú mimoriadne pohodlnú, ľahkú a praktickú obuv so všestranným využitím. Svoje uplatnenie si nájde nielen vo fitku a pri ľahkých outdoorových aktivitách v suchom počasí, ale aj ako skvelý doplnok k ležérnym a športovejším outfitom či ako prezuvky do práce. Poďme si tento výnimočný produkt z dielne Be Lenka bližšie predstaviť.

Obsah článku


Pre koho sú určené?

Patríte medzi vyznávačov aktívneho životného štýlu a hľadáte praktický a funkčný model, ktorý všestranne využijete? Be Lenka Swift je tou správnou voľbou. Minimalistický dizajn, spoľahlivá funkčnosť a prémiové materiály. To všetko a ďaleko viac v sebe skrýva tento nenápadný model športových barefoot tenisiek. Dostupný je v štyroch farebných prevedeniach – Dark Blue (tmovomodrá), Beige Cream (béžová/krémová), All White (biela) a Black (čierna), vyberie si naozaj každý, podľa svojich farebných preferencií a vkusu. Model ozvláštňuje 3D Be logo a praktické putko, vďaka čomu ho jednoducho prichytíte na ruksak. 

Okrem svojho športového využitia sa model Be Lenka Swift dokonale hodí k ležérnym a športovým outfitom. Fantasticky sa kombinuje s rifľami, chino nohavicami, hodí sa ku kraťasom ale aj sukniam a športovým šatám. Absolútne trendy look pre rok 2024 získate takzvaným „denim on denim“ trendom, ktorý Be Lenka Swift ešte podčiarknu a dodajú mu uvoľnený a ležérny vibe. 

Samozrejmosťou pri modeli Be Lenka Swift sú barefoot atribúty. Zero drop pomôže telu v správnom držaní, pružné a ľahké materiály zabránia únave nôh pri celodennom nosení, flexibilná tenká podošva podporí propriocepciu, zlepší balans a ponúkne luxusný ground feel. Tvar topánky verne kopírujúci prirodzený tvar chodidla s dostatočným miestom pre prsty podporuje prirodzenú biomechaniku chodidla a dopomáha mu pracovať tak, ako to príroda zamýšľala. 

Barefoot atribúty nie sú prínosné iba pri bežnom dennom pohybe, mimoriadne prospešné sú práve pri športových aktivitách. V barefoot obuvi sa zlepšuje balans, rovnováha, zrýchľuje reakčný čas na zmeny terénu, chodidlo sa rýchlejšie adaptuje. Športovaním v barefoot obuvi sa ozdravuje a posilňuje celá spodná končatina, zlepšuje sa držanie tela a podľa najnovších štúdií sa zvyšuje výkon a dokonca aj kalorická spotreba. Barefoot obuv navyše znižuje riziko úrazu chodidla pri športe. Be Lenka Swift je preto skvelou voľbou všestrannej obuvi, vďaka ktorej využijete benefity barefoot v bežnom dennom živote ale aj pri aktívnom lifestyle.

Z čoho sú vyrobené?

Športový model barefoot tenisiek Be Lenka Swift tvorí nápaditá a premyslená kombinácia syntetiky a tkanej textílie. Knit, ktorý teniskám dodáva unikátny ponožkový feel, je príjemne pružný a preto sa vďaka nemu topánky veľmi jednoducho obúvajú a na nohách pôsobia mimoriadne príjemne a pohodlne. Topánky navyše disponujú dômyselným šnurovaním, takže sa dajú dotiahnuť presne podľa potreby. 

Samozrejmosťou, na ktorú ste u modelov od Be Lenka zvyknutí, je ultratenká flexibilná a spoľahlivá podošva. Pri modeli Be Lenka Swift je to ActiveGrip Neo podošva, ktorá je prešitá pre vyššiu odolnosť a dlhšiu životnosť. ActiveGrip Neo podošva je hrubá 5 mm a vhodná na obdobie od jari do jesene. Členitý grip zabezpečí jedinečný kontakt s povrchom a výborne odvádza vodu, samotný model Be Lenka Swift však je určený do suchého počasia. Tenká a flexibilná podošva ActiveGrip Neo podporuje propriocepciu a prirodzenú biomechaniku chodidla. Táto podošva je ideálna na situácie, ktoré vyžadujú zvýšené nároky na balans a stabilitu. 

Vyberateľná stielka je kombináciou recyklovaného PU a polyestru, má antibakteriálne vlastnosti a výborne odvádza vlhkosť. Pre dlhšiu životnosť topánky a funkčnosť stielky je vhodné ju po každom nosení vybrať a nechať voľne na vzduchu vysušiť. Stielky sa dajú pomerne jednoducho vyčistiť a v prípade potreby, aspoň raz ročne, vymeniť za nové. Podšívka modelu je textilná, vďaka čomu sú topánky absolútne pohodlné aj počas celodenného nosenia. 

Barefoot športové tenisky Be Lenka Swift sú vegánsky model vyrobený vo Vietname s použitím najmodernejších technológií a optimalizovaných pracovných postupov s dôrazom na zanechanie čo najmenšej stopy na životnom prostredí.

Barefoot tenisky Be Lenka Swift - Black Barefoot tenisky Be Lenka Swift - Black
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Swift - Black

skladom všetky veľkosti
119 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Swift - All White Barefoot tenisky Be Lenka Swift - All White
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Swift - All White

skladom všetky veľkosti
119 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Swift - Dark Blue Barefoot tenisky Be Lenka Swift - Dark Blue
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Swift - Dark Blue

skladom všetky veľkosti
119 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Swift - Beige Cream Barefoot tenisky Be Lenka Swift - Beige Cream
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Swift - Beige Cream

skladom všetky veľkosti
119 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

Športový model barefoot tenisiek Be Lenka Swift je vhodný na nosenie od začiatku teplých jarných dní do miernej jesene. Zvršok modelu Be Lenka Swift je dômyselnou kombináciou TPU a tkanej textílie, vďaka čomu noha v topánke dýcha, čo oceníte v lete ale aj pri športe. Topánky z knittu sú skvelou voľbou do teplého a suchého počasia, keďže pletenina sa s dažďom moc nemusí. 

Ani počas chladného a daždivého počasia sa nemusíte vzdať dokonalého pohodlia a štýlu s Be Lenka Swift - vďaka svojmu univerzálnemu a minimalistickému dizajnu ich môžete využiť ako pohodlné prezuvky do práce, prípadne na ľahšie indoorové športy a do fitka.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu