Dámske balerínky Be Lenka Delight

Be Lenka logo Be Lenka
06.05.2024
Dámske balerínky Be Lenka Delight

Slnečné dni a teplé počasie volajú po odľahčenom a sviežom šatníku. Pokiaľ hľadáte perfektný pár topánok, ktorým oživíte svoj šatník na nadchádzajúcu sezónu jar/leto 24, Be Lenka pripravila skutočnú chuťovku pre všetky dámy – unikátne knittové balerínky Be Lenka Delight.

Obsah článku

Barefoot baleríny Be Lenka Delight vynikajú svojim úchvatným dizajnom, ktorý v sebe spája jednoduchosť a univerzálnosť s moderným a trendy lookom. Tri dokonalé farebné prevedenia zaručia, že si v nich zaľúbenie nájde každá žena, bez ohľadu na to, aký štýl je jej srdcu blízky. Vďaka svojej výnimočnej kvalite a bezkonkurenčnému komfortu sú Be Lenka Delight pastvou pre oko i pôžitkom pre nohy. K tomu všetkému sa pridáva, podčiarkujúc ich jedinečnosť, unikátna podošva, ktorej dizajn vznikol výhradne pre modely balerínok Be Lenka, a dokonale priedušný pletený materiál na zvršku i podšívke. To všetko a ďaleko viac robí z modelu Be Lenka Delight must-have modernej ženy s citom pre fashion a mimoriadnymi nárokmi na pohodlie a funkčnosť. 

Jednoducho povedané, barefoot balerínky Be Lenka Delight sú dokonalou symfóniou všetkého, čo moderná žena od topánok očakáva – nadčasový štýl, nenahraditeľný komfort, širokospektrálne využitie a bezpodmienečnú funkčnosť. Be Lenka Delight sú majstrovským dielom, ktoré by nemalo chýbať v žiadnom šatníku.


Pre koho sú určené?

Pletené letné balerínky Be Lenka Delight už na prvý pohľad zaujmú svojim jedinečným dizajnom a ukradnú si vaše srdce okamžite po prvom obutí. Leto priam volá po ľahkej, vzdušnej a najmä mimoriadne komfortnej obuvi. A tou Be Lenka Delight barefoot balerínky jednoznačne sú. 

Komfort nie je však to jediné, čím dámske baleríny Be Lenka Delight vynikajú a očaria nejedno ženské srdce. Dokonalá symfónia minimalistického štýlu a elegancie z nich robí univerzálny doplnok do každého šatníka, bez ohľadu na to, či preferujte elegantný, romantický, športový look alebo nasledujete posledné fashion trendy. Dostupné sú v troch očarujúcich farebných prevedeniach, vďaka čomu sa ľahko prispôsobia vášmu štýlu, stačí si len vybrať farbu podľa svojich preferencií. Sladká Light Pink (svetloružová) dokonale doplní letné šaty i elegantný look a poteší každú nežnú dušu. Univerzálna Black (čierna) sa skvele hodí ku kraťasom, rifliam, ležérnym či športovejším outfitom. Čiernou sa nikdy nedá nič pokaziť. Jemná a neutrálna Biscuit Brown (hnedá sušienková ☺) sa vďaka svojmu nevýraznému odtieňu hodí úplne k všetkému a nechá vyniknúť každý outfit bez toho, aby ho zatieňovala. 

Be Lenka Delight barefoot baleríny sú predurčené na to stať sa hitom sezóny jar/leto 24 vďaka svojmu priedušnému a nebesky jemnému zvršku, minimalistickému a sviežemu dizajnu, spoľahlivej a špecificky navrhnutej podošve a ničím nenahraditeľnému barefoot komfortu. Jemné vyšívané Be logo dodáva jednoduchému dizajnu punc delikátnosti a robí z týchto balerínok naozaj neprehliadnuteľný model. Be Lenka Delight sú presne to, čo potrebuje moderná žena, ktorá do svojho šatníka hľadá kúsky spájajúce nadčasovosť, štýl, komfort a kvalitu. Vsaďte na overenú klasiku od Be Lenka a nechajte sa sprevádzať teplými mesiacmi dokonalými barefoot balerínkami Be Lenka Delight.

Z čoho sú vyrobené?

Dámske balerínky Be Lenka Delight sú dokonalým súzvukom štýlu a komfortu. Navrhnuté aby vyhoveli všetkým potrebám modernej ženy i neúprosným a stále sa meniacim fashion trendom. Tkaná textília, knitt, z ktorej sú vyrobené sa vyznačuje fantastickou priedušnosťou, nízkou váhou a výnimočnou elasticitou, čo z nich robí ideálnu obuv na teplé letné počasie. Dizajnované tak, aby poskytli nositeľke maximum komfortu a sviežosti aj keď udrie vlna horúčav. Knittová podšívka a vyberateľná stielka, ktorá je kombináciou mikrovlákna, latexu (o hrúbke 2,5mm) a protišmykovej vrstvy, ešte viac podčiarkujú komfort, ktorý tento výnimočný model barefootových balerínok ponúka.

Dámske balerínky Be Lenka Delight disponujú AlldayComfort podošvou, ktorá, ako už samotný názov naznačuje, zaručuje pohodlie počas celodenného nosenia. Podošva je vyrobená z vysokoodolnej termoplastickej gumy a je vhodná na sezónu jar a leto. V čom je táto podošva unikátna a líši sa od ostatných je to, že bola špeciálne navrhnutá pre balerínky Be Lenka a jej tvar zohľadňuje špecifiká ženského chodidla. Vzniku AlldayComfort podošvy predchádzal viac ako dvojročný precízny výskum a vývoj aby podošva naozaj zohľadnila všetky potreby, ktoré ženské chodidlo má. Podošva je prešitá, vďaka čomu sa zvyšuje odolnosť a predlžuje životnosť topánky.

Anatomicky tvarovaná podošva, ktorá zohľadňuje jedinečnosť ženského chodidla, je len jedným z atribútov barefoot obuvi, ktoré dámske balerínky Be Lenka Delight ponúkajú. Dostatočný priestor na prsty, ktorý podporuje prirodzenú biomechaniku a predchádza problémom ako sú haluxy, kladivkové prsty a otlaky, skvele dopĺňa zero drop, ktorý sa postará o správne rozloženie telesnej váhy a podporí vhodné držanie tela. Ultra nízka váha topánky v spojení s flexibilnými materiálmi sa postarajú o to, že budete mať pocit, ako by ste nemali ani nič obuté a nohy vás nebudú bolieť ani po celom dni nosenia. Tenká a flexibilná podrážka zabezpečia dokonalý ground feel, podporia propriocepciu, zlepšia balans a umožnia chodidlu pracovať tak, ako to príroda zamýšľala, keď tento dokonalý „vynález“, ktorým bezpochyby ľudské chodidlo je, dizajnovala.

Barefoot baleríny Be Lenka Delight - Black Barefoot baleríny Be Lenka Delight - Black
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot baleríny
Delight - Black

skladom všetky veľkosti
109 €
8 veľkostí
Barefoot baleríny Be Lenka Delight - Light Pink Barefoot baleríny Be Lenka Delight - Light Pink
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot baleríny
Delight - Light Pink

skladom všetky veľkosti
109 €
8 veľkostí
Barefoot baleríny Be Lenka Delight - Biscuit Brown Barefoot baleríny Be Lenka Delight - Biscuit Brown
  • Novinka
  • Vegánske

Barefoot baleríny
Delight - Biscuit Brown

skladom všetky veľkosti
109 €
8 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

Užite si komfort dámskych balerín Be Lenka Delight, ako stvorených na teplé letné dni, počas ktorých sa chcete cítiť pohodlne, sviežo a slobodne. Dámske balerínky Be Lenka Delight sú vyrobené z knittu – pletenej textílie – preto sú vhodné do suchého počasia. Práve vďaka mimoriadne priedušnej textílii budú voľbou číslo jeden aj keď udrie vlna horúčav. 

Dámske barefoot balerínky Be Lenka Delight sú dokonalou obuvou na dovolenky, bez ohľadu na to, či strávite celý deň na pláži alebo potulkami po pamätihodnostiach. Ich ľahká váha z nich robí nenahraditeľného spoločníka na cestovanie, či už na nohách alebo ako súčasť batožiny. Nedovoľte horúčavám, aby vás brzdili a cíťte sa skvelo, sviežo a slobodne počas celého dňa s barefoot balerínkami Be Lenka Delight.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu