Be Lenka Olivia

Be Lenka logo Be Lenka
08.02.2024
Be Lenka Olivia

Teploty klesajú stále nižšie a nižšie a my máme chuť zabaliť sa do niečoho pekného, mäkkého a hrejivého. A presne to mal dizajnér na srdci, keď navrhoval model Be Lenka Olivia. Členkové čižmičky v neprehliadnuteľných farebných kombináciách, s jedinečným dizajnom a dokonalou výstelkou z Merino vlny. Be Lenka Olivia zaujmú už na prvý pohľad. Sofistikovaný detail v podobe zlatých očiek, prešívanej kože a kožušinky na límci, sa jednoducho nedajú prehliadnuť a robia z týchto topánok skvost každého šatníka.

Obsah článku


Pre koho sú určené?

 Be Lenka Olivia potešia každú milovníčku výnimočného a univerzálneho štýlu. Sofistikované prešitie, ligotajúce sa zlaté očká na šnúrky, dokonale dopĺňajúce sa farebné variácie a netradičná kombinácia hladkej a brúsenej kože robia z toho modelu must-have praktickej a štýlovej ženy. Be Lenka Olivia skvele doplnia športový i elegantný outfit. Či už sa chystáte do práce, do mesta alebo do prírody,  Be Lenka Olivia nikdy nesklamú a budú vašimi najlepšími kamarátkami celú zimu. 

Z čoho sú vyrobené?

Model  Be Lenka Olivia v sebe dômyselne kombinuje dva typy kože – hladkú aj brúsenú useň. Koža ponúka hydrofóbne vlastnosti, s pravidelnou impregnáciou budú vaše nohy v suchu aj počas snehu a dažďa. Stielka je vyberateľná a skladá sa z Merina, alu fólie a latexu, vďaka čomu zabezpečuje výbornú tepelnú izoláciu. Podošva DeepGrip si vďaka členitému dezénu hravo poradí s vodou i ľadom a navyše vďaka 5mm vysokému dezénu výborne izoluje a neprepustí chlad. Napriek svojej netypickej hrúbke, 4mm plus 5 mm dezén, zachováva podošva barefoot pocit a zabezpečuje dokonalý kontakt s povrchom a neochvejnú stabilitu. Navyše je podošva prešitá, čo zvyšuje odolnosť topánky aj jej životnosť.

Barefoot topánky Be Lenka Olivia - Taupe, Dark Brown & Orange Barefoot topánky Be Lenka Olivia - Taupe, Dark Brown & Orange
  • Stredne vodoodpudivé

Barefoot topánky
Olivia - Taupe, Dark Brown & Orange

skladom všetky veľkosti
169 €
8 veľkostí
Barefoot topánky Be Lenka Olivia - Brown & Burgundy Barefoot topánky Be Lenka Olivia - Brown & Burgundy
  • Stredne vodoodpudivé

Barefoot topánky
Olivia - Brown & Burgundy

skladom všetky veľkosti
169 €
8 veľkostí
Barefoot topánky Be Lenka Olivia - Black & Dark Green Barefoot topánky Be Lenka Olivia - Black & Dark Green
  • Stredne vodoodpudivé

Barefoot topánky
Olivia - Black & Dark Green

skladom 7 veľkostí
169 €
8 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

DeepGrip podošva a Merino stielka robia z modelu  Be Lenka Olivia dokonalého spoločníka do chladného počasia. Model, ktorý ocenia aj tie najzimomravejšie nohy a najkritickejšie oko módnej polície.  Be Lenka Olivia je jednoducho model, ktorý túto zimu musíte mať vo svojom šatníku. Dostupné v troch dômyselných farebných kombináciách,  Be Lenka Olivia čakajú na pokles teplôt aby mohli vašim nohám ukázať, ako má vyzerať tá pravá zima naboso.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu