Limitovaná edícia pre dobrú vec

Be Lenka logo Be Lenka
13.09.2021
Limitovaná edícia pre dobrú vec

Slovenská firma Be Lenka a charitatívny projekt Srdce pre deti spoločne pomáhajú slovenským rodinám a deťom.

Pri príležitosti oslavy našich 4. narodenín vytvárame jedinečný produkt a obdarovávame tých, ktorí pomoc najviac potrebujú! Zároveň chceme podporiť projekt, ktorý dáva zmysel. 

Od nedele 12. septembra máte možnosť kúpiť si limitovanú edíciu barefoot topánok s obľúbeným crushed comics motívom. 

Pozor! Aby sme vyzdvihli výnimočnosť limitovanej edície a tohto projektu, vyrobili sme iba 46 párov topánok s označením LIMITED EDITION. Celý výťažok z predaja limitovanej edície venujeme charitatívnemu projektu Srdce pre deti. 

Limitovaná edícia Be Lenka Prime Crushed Comics takisto pôjde do dražby. Vyzbieraná suma bude v rámci nadácie Srdce pre deti prerozdeľovaná deťom, ktoré túto pomoc potrebujú. 

Dôvodom prečo sme sa rozhodli podniknúť tento krok je, že sme súčasťou komunity a chceme pomôcť tam, kde je to najviac potrebné. Nie všetci máme možnosť poslať deti bezstarostne do školy, častokrát majú rodičia z toho strach, pretože nevedia ako im zabezpečia ani tie potrebné veci. Preto chceme venovať celý výťažok z predaja tejto limitovanej edície deťom, ktoré sú najviac znevýhodnené v oblasti vzdelávania. 

Srdce je pre deti je charitatívny projekt, ktorý pomáha rodinám a deťom, aby mohli plnohodnotnejšie fungovať v našej spoločnosti. Nadácia pomáha týmto rodinám už 10 rokov a celkovo pomohli už skoro 90 000 deťom po celom Slovensku. 

Charitatívny projekt sa venuje deťom so zdravotným postihnutím alebo pochádzajú zo sociálne znevýhodnených skupín v oblasti inkluzívneho vzdelávania, aby  mohli napredovať a mať prístup k riadnemu vzdelávaniu. 

Prihláste sa na odber noviniek 5%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu