Unisex barefoot športové tenisky Be Lenka Velocity

Be Lenka logo Be Lenka
10.05.2024
Unisex barefoot športové tenisky Be Lenka Velocity

Predstavujeme vám unisex tenisky s najšportovejším dizajnom z dielne Be Lenka – model Velocity. Pre každého, kto miluje aktívny životný štýl a potrpí si na nadčasovo trendovú, nekompromisne pohodlnú a spoľahlivo funkčnú obuv. Športový, minimalistický a jedinečne elegantný – presne taký je model Be Lenka Velocity – model, vďaka ktorému budete aj počas cvičenia vynikať v dave. Dokonalou kombináciou textilu, TPU a metalických fólií vznikol model, ktorý vystupuje z radu a necháva ostatné športové modely ďaleko za sebou. Športový a pritom elegantný, do fitka i do práce, model Be Lenka Velocity je skutočný one-of-a-kind dizajnérsky počin, predstavený v sezóne jar/leto 24. Poďme sa naň spoločne pozrieť.

Obsah článku


Pre koho sú určené?

Milujete praktickú športovú obuv, no nebaví vás robiť kompromisy medzi pohodlím a dizajnom? Model Be Lenka Velocity nie je len športový model, je to módny doplnok. Do fitka či mimo neho, s Be Lenka Velocity vždy vyniknete. 

Model je dostupný v štyroch nápaditých farebných prevedeniach – All White - čisto biela klasika, Blue - kombinácia bielej so žiarivou a sviežou modrou, Light Pink biela s baby ružovou pre každého, kto má rád jemný ženský vibe na topánkach a Black - čisto čierny model, elegantný, ľahko kombinovateľný a nadčasový. Je teda len na vás, či obľubujete monochromatické tenisky alebo farebné kombinácie. Modely Blue a Light Pink už na prvý pohľad zaujmú dizajnom farebného elementu, ktorý pripomína vlnu a má krásny metalický odlesk. 

Výnimočný dizajn modelu Be Lenka Velocity je luxusne minimalistický, športový a pritom elegantný, jednoducho kombinujúci to najlepšie z oboch svetov. Podtrhnite svoj dokonalý gym outfit excelentným modelom športových tenisiek a užite si komfort, zdravotné benefity a slobodu barefoot obuvi. Mimo gymu skombinujte tenisky s ležérnym či športovým outfitom, pričom každému looku dodajú punc neprehliadnuteľnej individuality a vibe športovej elegancie. 

Model Be Lenka Velocity je nielenže vkusným, ale v prvom rade aj funkčným modelom barefoot tenisiek. Tvar topánky verne kopíruje ľudské chodidlo, vďaka čomu poskytuje dostatok priestoru pre prsty. Tie majú miesto prirodzene sa správať a pri nášľape sa vejárovito rozprestrieť, čím vytvárajú väčšiu opornú plochu a zlepšujú stabilitu a balans. Dva atribúty, ktoré oceníte nielen pri každodennom pohybe, ale najmä pri športe, najmä pri takom, v ktorom sa kladie zvýšený dôraz na balans a rovnováhu.  

Ultratenká, flexibilná a stimulačná podošva zabezpečí výborný kontakt s povrchom v interiéri aj exteriéri, podporí propriocepciu a aktivuje nervové zakončenia na chodidle. Zero drop zabezpečí, že telo sa nebude vychyľovať z vlastnej osi a zlepší sa tak držanie tela i rozloženie váhy. Čo je pri športe tiež veľmi prospešné.

A nakoniec mimoriadne ľahké a flexibilné materiály sa postarajú o to, že Be Lenka Velocity sadne na nohu ako druhá koža a vy ich nebudete chcieť vyzuť. Práve kvalita a vlastnosti materiálov zabezpečujú lepšiu funkčnosť svalov i šliach chodidla. Ľahká váha topánky funguje ako prevencia proti únave chodidla a umocňuje pocit bosých nôh.

Z čoho sú vyrobené?

Zvršok topánky tvorí kombinácia textilu a TPU. Vďaka tomu je  topánka mimoriadne priedušná, čo oceníte najmä v teplejšom počasí či počas športových aktivít. Zaujímavé detaily dotvára metalická, semi-transparentná gradient fólia v modrej alebo slaboružovej farbe (na bielom povrchu) alebo v kombinácii biela na bielej a čierna na čiernej. Farebný element pripomína vlniacu sa hladinu vody a prepožičiava modelu jedinečný svieži letný vibe. Vďaka kombinácii TPU a textilu sedí model Velocity na nohe ako druhá koža. Šikovné šnurovanie pomôže dotiahnuť topánku presne na nohu a celkovo dotvára sofistikovaný dizajn topánky. Nenápadný, no nápaditý detail v podobe farebného akcentu na šnúrkach vo farbe topánky je čerešničkou na torte. Charakteristické 3D Be logo na zvršku topánky samozrejme nemôže chýbať. Praktickým detailom modelu Be Lenka Velocity je pútko na päte, vďaka čomu topánky jednoducho pripevníte na ruksak. 

Podošva ActiveGrip Neo je navrhnutá pre aktívny pohyb. Vďaka svojim výčnelkom veľmi dobre priľne k povrchu a je mimoriadne spoľahlivá aj v mokrom teréne, no samotný model je určený do suchého počasia.  Podošva je prešitá, čo zvyšuje jej odolnosť aj životnosť celej topánky. 

Model Be Lenka Velocity disponuje textilnou podšívkou, ktorá je neuveriteľne príjemná na dotyk. Vyberateľná stielka je kombináciou recyklovaného PU a polyestru. Má antibakteriálne vlastnosti a fantasticky odvádza vlhkosť, čo sú dva neoceniteľné atribúty najmä počas nosenia v sparnom lete či pri športe. Stielku odporúčame po každom nosení vybrať a nechať voľne vysušiť, no nie na priamom zdroji tepla. Stielka sa dá jednoducho vyčistiť a v prípade potreby vymeniť za novú (odporúča sa raz ročne, podľa intenzity nosenia). Starostlivosť o stielku zabezpečí udržanie hygienického komfortu obuvi a pomôže predchádzať množeniu baktérií a tvorbe nežiaduceho zápachu. 

Model Be Lenka Velocity je športový, unisex a vegánsky. Model nie je vhodný na intenzívne športové aktivity, ako je napríklad beh. Bol vyrobený vo Vietname za použitia tých najnovších technológií a optimalizovaných výrobných procesov s ohľadom na zanechanie čo najmenšej environmentálnej stopy.

Barefoot tenisky Be Lenka Velocity - Black Barefoot tenisky Be Lenka Velocity - Black
  • Novinka
  • -31%
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Velocity - Black

skladom 6 veľkostí
129 € 89 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Velocity - Light Pink Barefoot tenisky Be Lenka Velocity - Light Pink
  • Novinka
  • -39%
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Velocity - Light Pink

skladom všetky veľkosti
129 € 79 €
8 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Velocity - All White Barefoot tenisky Be Lenka Velocity - All White
  • Novinka
  • -31%
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Velocity - All White

skladom 7 veľkostí
129 € 89 €
12 veľkostí
Barefoot tenisky Be Lenka Velocity - Blue Barefoot tenisky Be Lenka Velocity - Blue
  • Novinka
  • -39%
  • Vegánske

Barefoot tenisky
Velocity - Blue

skladom všetky veľkosti
129 € 79 €
12 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

Model Be Lenka Velocity je vhodný na teplejšie obdobie od jari do jesene. Priedušný zvršok topánky sa moc nemusí s dažďom, preto je model vhodný skôr do suchého počasia. Model je síce stavaný na teplejšie a suché dní, no celoročne ho využijete pri indoorových aktivitách alebo ako mimoriadne pohodlné a oku lahodiace prezuvky do práce. 

Užite si neopakovateľný komfort barefoot topánok a bezkonkurenčný dizajn modelu Be Lenka Velocity. Navrhnuté pre celodenný komfort, funkčnosť a trendy look, Be Lenka Velocity, najšportovejší model z dielne Be Lenka, si nájde svoje miesto vo vašich šatníkoch i vo vašich srdciach.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu