Detské barefoot tenisky s hravým dizajnom - Be Lenka Gelato

Be Lenka logo Be Lenka
13.05.2024
Detské barefoot tenisky s hravým dizajnom -  Be Lenka Gelato

Predstavujeme vám jedinečné detské barefoot tenisky Be Lenka Gelato, ktoré už na prvý pohľad zaujmú svojim unikátnym dizajnom. Dizajn topánok bol inšpirovaný najobľúbenejšou letnou pochúťkou – zmrzlinou. Dômyselná kombinácia dvoch typov koží vytvára efekt roztekajúcej sa zmrzliny. Veď predsa, ktoré dieťa by nemalo rado zmrzlinu?

Obsah článku

Praktické a hravé tenisky spĺňajú všetky atribúty, ktoré pravá barefoot obuv musí mať. Okrem spomínaného nezabudnuteľného dizajnu budú nohy vašich detí rozmaznávané barefoot komfortom – ich pršteky budú mať dostatok miesta na pohyb, flexibilná podrážka dovolí nôžke hýbať sa bez toho, aby ju niečo obmedzovalo, tenká podošva zabezpečí excelentný ground feel, postimuluje nervové zakončenia a podporí propriocepciu. Ľahká váha zaručí, že deti  ani nebudú vedieť, že majú topánky obuté a anatomický tvar podporí správny vývoj detského chodidla. 

Barefoot tenisky Be Lenka Gelato sú jednoducho ideálnym spoločníkom na všetky detské huncútstva počas teplých mesiacov v roku. Deti v nich môžu objavovať svet okolo seba, behať, skákať, hrať sa. Keď sa teplé dni pominú a rok sa opäť preklenie do svojej studenšej časti, Be Lenka Gelato poslúžia aj ako skvelé prezuvky do školy, kde budú deťom pripínať ich prázdninové dobrodružstvá a sladučké letné osvieženie - zmrzlinu.


Pre koho sú určené?

Detské tenisky Be Lenka Gelato sú určené pre všetkých milovníkov najobľúbenejšej letnej maškrty – zmrzliny. Hravý dizajn a žiarivé farby potešia nejedno detské srdiečko. Model Be Lenka Gelato je dostupný v dvoch farebných prevedeniach – Pink (ružová)Blue (modrá). Potešia sa mu teda rovnako dievčatá, ako aj chlapci. Jedinečný a hravý dizajn či už zvršku topánky ako aj KidsUltraGrip podošvy, v spojení s barefoot komfortom, môžu poľahky zapríčiniť, že vaše dietky si toto leto odmietnu obuť na nohy čokoľvek iné. Dostupné vo veľkostiach od 25 do 35, detské barefoot tenisky Be Lenka Gelato obujú nôžky najmenších zvedavcov, nebojácnych veľkáčov ako aj po originalite túžiacich skoro-teenagerov.

Z čoho sú vyrobené?

Sofistikovaná kombinácia dvoch typov kože – hladkej nappy a drsného nubuku – vytvára na topánke dizajn pripomínajúci roztekajúcu sa zmrzlinu. Podšívka topánky je textilná a vyberateľná stielka je vyrobená z PU recyklátu a textilu, čo dodáva topánke vyššiu dávku komfortu a udržateľnosti. Stielku odporúčame po nosení vybrať, nechať vyvetrať a voľne vysušiť na vzduchu, čím sa zabezpečí čistota vnútra topánky a hygienický štandard, tak potrebný pre vyvíjajúcu sa detskú nožičku.  

Jednoduché zapínanie na suchý zips a gumičky budú deti milovať a rodičia tiež isto ocenia, s akou rýchlosťou sa ich ratolesti dokážu obuť. Spodná časť suchého zipsu ktorá je pripevnená k topánke, je navyše o málo širšia, ako je časť vrchná, preto si dieťa dokáže dobre dotiahnuť topánku, aj keď sa zipsom netrafí presne.  Reflexné logo Be Lenka podporuje viditeľnosť dieťaťa a tým zvyšuje jeho bezpečnosť v prípade, že svetelné podmienky nebudú ideálne. 

Prešitá podošva KidsUltraGrip, hrubá 4mm s 1mm vysokým dezénom, je vyrobená zo špeciálnej zmesi, ktorá je vysoko odolná voči oderu a zároveň zaručuje výrobnú flexibilitu, takže sa nôžky vašich detí budú môcť slobodne hýbať a nič ich nebude obmedzovať ani omínať. Podošva má zvýšený okop, čím chráni špičku topánky i detské pršteky pri aktívnom pohybe. Prešitie zvyšuje životnosť topánky a špeciálne rozmiestnené výstupky dezénu zas zabezpečujú skvelú priľnavosť topánky k povrchu, čím sa znižuje riziko pošmyknutia a pádu. Okrem toho dizajn gripu pripomína veselú kresbu, čím stelesňuje detskú hravosť a bezstarostný spirit. Be Lenka Gelato nie sú iba topánky, je to majstrovské dielo, ktoré v sebe spája štýl, komfort a bezpečnosť, podané v jedinečnom, krásnom a detsky hravom obale.

Detské barefoot tenisky Be Lenka Gelato - Pink Detské barefoot tenisky Be Lenka Gelato - Pink
  • Novinka

Detské barefoot tenisky
Gelato - Pink

skladom všetky veľkosti
69 €
11 veľkostí
Detské barefoot tenisky Be Lenka Gelato - Blue Detské barefoot tenisky Be Lenka Gelato - Blue
  • Novinka

Detské barefoot tenisky
Gelato - Blue

skladom všetky veľkosti
69 €
11 veľkostí
Dostupné ďalšie farby: (+-5)

Do akého počasia sú vhodné?

Detské barefoot tenisky Be Lenka Gelato sú nízkeho strihu, preto sú vhodné od jari do skorej jesene. Vďaka kvalitnej koži, a pravidelnej impregnácii, zvládnu aj prehánky a kde tu nejakú tu kaluž. Pridaná dierka na vnútornej strane topánky zvyšuje priedušnosť, čo z modelu Be Lenka Gelato robí ideálneho spoločníka aj na letné výlety, napríklad aj na tú zmrzlinu ☺.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu