Nosičské a tehotenské oblečenie značky Be Lenka

Be Lenka logo Be Lenka
12.10.2018
Nosičské a tehotenské oblečenie značky Be Lenka

Na jeseň rozširuje značka Be Lenka svoju ponuku aj o nosičské a tehotenské oblečenie. Predstavuje tzv. univerzálny typ nosičskej bundy vhodný pre tehuľku, nosiacu mamičku aj mamičku, ktorá chce byť chvíľu sama sebou. Nech sa páči, toto je nosičská bunda Be Lenka 4 v 1.

Obsah článku

Každé oblečenie sa nosí, ale čo si môžeme predstaviť pod nosičským oblečením? Nosičské oblečenie (nosičské mikiny, svetre, bundy, kabáty) je určené pre rodičov, ktorí radi nosia svoje deti v ergonomických nosičoch alebo v šatkách. Keďže našou špecialitou sú práve ergonomické nosiče a šatky, radi by sme vám predstavili ďalšiu novinku z našej dielne – nosičskú bundu Lenka 4 v 1.

Kvalitné materiály, vyšpičkovaný strih

Pri vyvíjaní prototypu našej novej nosičskej bundy Lenka 4 v 1 sme dbali na každý detail. Hodiny sme sedeli nad strihmi, materiálmi a farbami, aby sme pre vás vytvorili originálne nosičské oblečenie, ktoré bude nielen pohodlné a vkusné, ale aj účelné. Dnes už naše šikovné krajčírky strihajú a šijú ostošesť, aby sme mali dostatok nosičských búnd a mikín, ktoré, ako veríme, jednoducho budete musieť mať. Prečo si to myslíme?

Pretože mať nosičskú bundu Lenka 4 v 1 sa jednoducho oplatí. Je zhotovená z kvalitných materiálov utkaných na Slovensku a v Česku. Šili sme ju s láskou, s veľkým dôrazom na každý detail, s precíznosťou a odhodlaním, že chceme pre vás vytvoriť nosičskú bundu, v ktorej sa vy aj vaše bábätko budete cítiť pohodlne a výnimočne.

Nosičská bunda Lenka 4 v 1 je unikátna v tom, že je vhodná pre ženu vo všetkých fázach materstva. Od tehotenstva, cez nosenie až po obdobie, kedy už dieťatko bude samostatné a mamička môže byť viac sama sebou. Ako sa nám to podarilo dosiahnuť? Pomocou jednoduchej vsadky, ktorú si môžete pomocou zipsov pripnúť na bundičku. Ku každej nosičskej bunde budú k dispozícii dva typy vsadiek: tehotenská a nosičská.

Kvalitné materiály tehotenského oblečenia

Kedy ktorú?

Ako to už vyplýva z názvu, tehotenskú nosíte počas obdobia tehotenstva. Keď je už bábätko na svete a vy sa rozhodnete ho nosiť v šatke alebo v ergonomickom nosiči, pripnete si na bundu nosičskú vsadku. Vsadku si môžete nasadiť aj dozadu (ale to odporúčame, až keď vaše dieťatko vie samostatne sedieť, teda cca od ôsmich mesiacov), a teda nosiť vášho drobca aj na chrbte – už je na vás, ktorý spôsob nosenia preferujete.

Štvrtou variantou nosičskej bundy Lenka 4 v 1 je bundička bez vsadky. Jednoducho ju odopnete a nosičskú bundu môžete nosiť aj ako klasickú. Vzhľadom na to, že ide naozaj o vydarený strih, je vhodná na prechádzky do prírody aj do mesta. Jednoducho viacúčelová nosičská bunda, ktorá, keďže je vyrobená z poctivých domácich materiálov a ručne šitá, vám vydrží roky rokúce.

Zlaďte si bundu s vaším nosičom alebo šatkou

Pri výbere materiálov na naše nosičské bundy sme kládli dôraz nielen na kvalitu, ale aj na funkčnosť. Preto u nás vyhrala mäkučká teplákovina, teplá svetrovina a funkčný softshell. Pri farbách sme sa držali „na uzde“. Rozhodli sme sa šiť bundičky z jednej farby a to z jednoduchého dôvodu. Každá žienka má iný vkus. Kým niektoré obľubujú žiarivé farby, iné radšej siahnu po neutrálnych. Preto padlo rozhodnutie, že bundy budú jednofarebné (tmavohnedá, zelená, oranžová, sivá, modrá, fialová, rifľová atď.), pričom vsadky budú hýriť farbami.

Tým pádom môžete svoju sivú nosičskú bundu rozžiariť napríklad dúhovou mandalou, žiarivou pavučinkou či romantickou krajkou. A ak nebude na to vhodná príležitosť alebo nálada, jednoducho si na bundičku pripnete vsadku neutrálnej farby, napríklad vo farbe vašej bundičky.

Ak ste majiteľkou našej šatky alebo ergonomického nosiča Lenka, môžete si vsadku dokombinovať so vzorom, ktorý ste si vybrali pri kúpe z nášho eshopu. Tým pádom vám nosičská bundička bude perfektne ladiť s vaším nosičom alebo šatkou Be Lenka. Aká dokonalá symbióza!

Záleží nám na tom, aby ste sa pri nosení vášho dieťatka necítili len komfortne, ale aj nádherne. Veď to neznamená, že keď ste mamou, nemôžete sa pekne a vkusne obliekať. Veríme, že v našej nosičskej bunde Be Lenka 4 v 1 sa budete cítiť krásna a sebavedomá, a v neposlednom rade, úžasná a starostlivá mamina.

Pozrite si ponuku nosičského oblečenia v našom eshope. Veríme, že to bude láska na prvý pohľad.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu