Barefoot sandáliky

Be Lenka logo Be Lenka
06.07.2021
Barefoot sandáliky

Leto. Pre mnohých z nás obľúbené ročné obdobie. Možnosť po chladných mesiacoch odľahčiť šatník a najmä vyzuť ťažké topánky a nechať si nohy poštekliť steblami trávy ☺.

Nie vždy ale máme možnosť držať topánky v rukách a rozbehnú ť sa len tak, naboso. Niekedy nám to okolie či okolnosti nedovoľujú. Našťastie tu sú barefoot topánky. Barefooty sú funkčné, ľahké, pohodlné. Keďže sa všetky celoročné modely barefoot topánok vyznačujú ľahkou konštrukciou, od letných môžete očakávať, že budú ako pierko ☺. Pokiaľ si obujete kvalitné barefoot sandáliky, ani nebudete vedieť, že máte niečo na nohách. Vaše nohy pocítia slobodu po akej túžili a minimálna váha barefoot sandálikov môže spôsobiť, že sa počas dňa prichytíte pri kontrole, či ste si topánky naozaj ráno nezabudli doma obuť ☺.

Naše topánky spĺňajú najvyššie štandardy barefoot obuvi a tešia sa obľube po celom svete. Každý jeden model má ultratenkú a flexibilnú podrážku, zero-drop, stielku bez klenby a širokú prednú časť verne kopírujúcu tvar chodidla. Vďaka týmto atribútom bude váš zážitok z chôdze naozaj identický s tým naboso. Ak si chcete o barefoot obuvi prečítať viac, klik sem.

Poďme sa pozrieť na to, aké sandáliky máme pre vás v BeLenka v ponuke.

Kožené barefoot sandáliky

Model Grace sú nadčasové ručne robené sandáliky v trendy dizajne. Sú veľmi elegantné, tak ako napovedá samotný názov, ale dokonale podčiarknu akýkoľvek outfit. Sandáliky Grace sú vyrábané z prémiovej kože. Na priehlavku majú tenký remienok, ktorý je navyše na suchý zips a tak sa dokonale prispôsobí každej nohe, či už je široká alebo úzka. Zero-drop je samozrejmosťou, rovnako aj 4mm hrubá ultraflexibilná podrážka. Sandáliky sú v prednej časti rozšírené a tak poskytujú vašim prstom dostatočný priestor na prirodzený pohyb pri chôdzi. Šijeme ich v troch výnimočných farbách, v ktorých budú vaše nohy neprehliadnuteľné – Rose, Gold a Brown.

Model Promenade sú kožené sandáliky v “žabkovom” štýle. Topánky vám na nohe drží tenký remienok okolo členka, a teda nedochádza k preťažovaniu prstov, ktoré v klasickej „žabke“ starajú o to, aby topánka z nohy nespadla (pre ľudí s halluxami sú dokonca klasické žabky veľké no-no). Promenade sa vyznačujú čistými a jednoduchými líniami a skombinovať ich tak viete naozaj s akýmkoľvek lookom. Šijeme ich v štyroch rôznych farbách – Sand, Black, Red a Light Lilac

Model Summer. Minimalistický. Jednoduchý. Nadčasový. Aj tak by sa dal zhodnotiť model Summer. Ručne šité kožené sandáliky s dvoma tenkými páskami vedúcimi cez priehlavok. Vďaka suchému zipsu dokonale sadnú na každú nohu. Okolo členka vedie remienok na klasické, nikdy nestarnúce zapínanie. Maximálne univerzálne sandáliky zvýraznia vaše nohy pri každej príležitosti. Či už v práci, na kávičke v meste alebo na party. Vybrať si môžete z troch farebných prevedení - Black, Brown, Red

Látkové barefoot sandáliky

Ste skôr športový typ ale bez sandálikov si neviete predstaviť leto? Model Flexi je pre vás ten pravý. Ručne robené topánky so zaujímavým detailom na priehlavku. Sandáliky sú vyrobené z príjemnej textílie a majú ultraľahkú konštrukciu, 4 mm podrážku spĺňajúcu prísne kritériá barefoot obuvi, zero-drop a rozšírenú prednú časť. Vďaka suchým zipsom si sandále prispôsobíte priamo na mieru, bez ohľadu na to aká široká je vaša noha, sadnú naozaj na každú. Dostanete ich v šiestich rôznych farebných prevedeniach – Blue, Pink, Pink’20, Tyrkys, Red, Black. Model je vegan.

Všetky Be Lenka modely sú vyrábané z tých najkvalitnejších surovín, od samého počiatku v srdci Európy – na Slovensku a v Čechách. Pri výrobe našich topánok kladieme veľký dôraz na detail a precíznosť, do topánok všívame aj kus seba. Naše topánky nie je sú len doplnok. Naše topánky sú funkčný a štýlový doplnok. Vysoká kvalita spracovania a nadčasový dizajn z ich spravia spoločníkov na dlhé roky. Ak vás zaujíma naša ponuka aj na iné ročné obdobia, nájdete ju tu.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu