Barefoot svadba, elegantná aj pohodlná

Be Lenka logo Be Lenka
06.08.2021
Barefoot svadba, elegantná aj pohodlná

Svadba v barefoot topánkach? Novodobý fenomén alebo zážitok, po ktorom vymeníte aj ostatné topánky za „bosé“?  

Svadobný deň je čarovný okamih v živote dvoch ľudí, ktorý mnohí z nás prežijú len raz. Krásne oblečení ľudia, príjemná hudba, atmosféra plná očakávania. Úžasné, však? Nič viac nepokazí radosť z kráčania k oltáru ako zabárajúce sa opätky do zeme. Aj keď je svadba najmä o radosti a smiechu netreba ju začať groteskne v štýle dedko ťahal repku v družičkovskom remake.

Koľko z vás deň po svadobnej zábave malo pocit, že ledva stojí na nohách? Odreté päty, ubolené prsty, otlaky. V barefootoch sa budete počas celého dňa aj noci cítiť príjemne a pohodlne, vaše prsty budú mať dostatok miesta a vaša chrbtica sa nevyosí len pri spomienke na poskakovanie v „dvadsať“ centimetrových opätkoch.

V dnešnej dobe svadby už nie sú o konvenčnosti ale skôr o výnimočnosti daného okamihu. Preto mladomanželia vymieňajú svadby v kulturákoch za svadby na lúke, v parku, či v stodole. Vymieňajú tradičné kura s broskyňou, pol ryža - pol hranolky za karfiolový steak s curry omáčkou a čiernou šošovicou. Vymieňajú nepohodlné lodičky a špicaté „lakovky“ za pohodlné barefoot topánky a presne tie si môžete kúpiť u nás.

Modely, ktoré sme vybrali na vašu svadbu sú ručne šité a ich dizajn dodáva tejto špeciálnej udalosti nádych elegancie a výnimočnosti.

Kolekcia aj pre rebelky

Prvou kombináciou je Prime Black pre ženícha a Prime White (Prime Pink - pre romantickejšie duše) pre nevestu, pri ktorých môžeme nahradiť klasické biele šnúrky saténovými stuhami. Tenisky Prime sú vhodné najmä  k hladkým jemným šatám. Tieto tenisky sú ako stvorené pre nevesty rebelky, ktoré sa rozhodli vydať menej tradičnou cestou. Ak vymeníte biely variant za čierny, či červený, budete nezabudnuteľná nevesta pre všetkých hostí. Kreativite sa medze nekladú.

Svadba v boho štýle

Druhým variantom sú Eazy White a Eazy Black, ktoré krásne vyznejú s nie úplne princeznovskými šatami ale skôr s jednoduchšími padavými v boho štýle a pre pánov s elegantnými nohavicami s kratším strihom. Jednoduchosť týchto topánok umožňuje neuveriteľné množstvo variácií. Bohémsky štýl sa spája s prírodou a preto aj svadobnú výzdobu tvoria najmä živé kvety, sušené pampy, vysoké sviečky a prírodné materiály.

Ľanové šaty a lúka plná kvetov

Ak ste sa v týchto modeloch nenašli, ďalšou možnosťou sú City Black a City Sand, ktoré by sa najlepšie hodili na svadbu na lúke, ideálne k ľanovým šatám a svadobnej hostine v starej stodole s tisíckami svetielok s košatou svadobnou kyticou z lúčnych kvetov.

Grécka bohyňa, do zlata obutá

Zatiaľ, čo predošlé varianty boli vhodné aj na jarnú aj jesennú svadbu, ďalšou alternatívou sú naše sandálky Grace Gold, ktoré ocenia nevestičky v najteplejších dňoch roka. Jednoduchý, no nadčasový dizajn je ľahko kombinovateľný s akýmkoľvek druhom šiat. Ak chcete byť gréckou Afroditou, model Grace je tým pravým.

Možno ste si mysleli, že najväčším benefitom týchto topánok je, že sú extra pohodlné. Tou najlepšou vecou však je, že ich môžete nosiť aj po svadbe! Do práce, do mesta, do prírody, na dovolenku. Všade budú vyzerať skvele. Nebudú to tie jednorázovky, ktoré si obujete v jeden špeciálny deň a potom sa ich budete snažiť streliť na rôznych bazároch. Budú to topánky, ktoré vám budú pripomínať váš nezabudnuteľný svadobný deň a prežijete s nimi ešte veľa krásnych momentov.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu