Nosičské mikiny

Be Lenka logo Be Lenka
24.04.2019
Nosičské mikiny

Ste typ, ktorý preferuje športové oblečenie a rady nosíte svoje dieťatko v ergonomickom nosiči alebo v šatke? Vytvorili sme pre vás nový rad tehotenského a nosičského oblečenia značky Be Lenka, v ktorom sa snúbi pohodlnosť aj funkčnosť.

 Ak ste mamou malého dieťatka, pravdepodobne pri kúpe oblečenia radšej siahnete po niečom pohodlnom. Veď „behať“ okolo svojho drobca v sukni, blúzke alebo v topánkach na opätkoch by bola asi pomerne komplikovaná úloha . 

laugh


Avšak, to neznamená, že sa nemôžete obliekať pekne. Na trhu nájdete množstvo vkusného športového a ležérneho oblečenia pre mamičky. Donedávna však bol nedostatok oblečenia pre ženy, ktoré nosia svoje deti v nosičoch alebo v šatkách. Keďže nosenie naberá na popularite, prispôsobil sa aj trh. Dnes už na internete nájdete množstvo typov nosičského a tehotenského oblečenia, ktoré vám umožní nosiť svoje dieťatko aj počas chladných ročných období.

IMG_6393

V Be Lenke sa špecializujeme najmä na ergonomické nosiče a šatky. S nosiacimi mamičkami sme v kontakte každý deň, a preto vieme, aké majú potreby. Z toho dôvodu sme sa pustili aj do šitia nosičského a tehotenského oblečenia, konkrétne do nosičských mikín a búnd.

Nosičské mikiny a bundy šijeme z kvalitných a najmä pohodlných materiálov, vyrobených na Slovensku a v Česku (teplákovina, svetrovina, softshell). Súčasťou každej mikiny je nákrčník, kapucňa a nosičská vsadka. K mikine je možné zakúpiť si aj tehotenskú vsadku, a tým pádom si môžete z jednej bundy urobiť naraz štyri. Ako sa to dá?

Tehotenská vsadka je určená pre tehotné ženy. Spolu s rastúcim bruškom sa vďaka vsadke zväčšuje aj objem mikiny a tým pádom, sa do nosičskej mikiny Lenka 4v1 zmestí maminka aj bruško. Druhým typom je nosičská vsadka. Tá sa dá pripnúť dopredu aj dozadu. Tým pádom máte mikinu, ktorá je vhodná na nosenie detí vpredu aj vzadu. Keď vaše dieťatko z nosiča vyrastie alebo jednoducho sa vyberiete niekde sama, môžete si vsadku odopnúť a nosiť nosičskú mikinu ako klasický kus odevu. 

Keďže je nosičská mikina ležérneho strihu, ušitá z kvalitných materiálov a citlivo farebne nakombinovaná, získate tak do svojho šatníka nosičskú mikinu vhodnú do prírody aj do mesta.

Objavte čaro praktickej a univerzálnej mikiny a bundy Lenka 4v1.

Prihláste sa na odber noviniek 10%

a získajte 10% zľavu na Váš prvý nákup, exkluzívne ponuky a najnovšie informácie.

Zaujímajú ma:

Kliknutím na „PRIHLÁSIŤ“ súhlasíte so zaradením Vašej emailovej adresy do databázy prevádzkovateľa týchto stránok, a so zasielaním informácií o jej produktoch a službách. Bližšie informácie o spracovaní a ochrane osobných údajov a právach dotknutej osoby, sú uvedené tu